Artiesten 2023

Roger Goës, alias Monsieur Loyal


Sinds het eerste Clownmania festival is Roger (uit Nijvel) in zijn vrije tijd presentator/heater/dichter op het Clownmania festival.

Calixte de Nigremont


Calixte de Nigremont, een kleurrijk en uitgebreid personage, is de koning van de repartee die een schot in de roos is. Het geschoren en gepoederde hoofd, de kleding helemaal in kant en uit een andere tijd, het bijtende maar nooit gemene geklets zal je jukbeenspieren met enthousiasme voorverwarmen.

Les mangeurs de lapin


Excentriek en gek durven de vier konijnenetende vrienden de meest onverwachte metamorfosen aan. Het zijn ongetwijfeld virtuozen van het lachen en het absurde.

Titel van de show : Opus 1

Alle leeftijden

Duur van de show : 1u10

Le duo Gama


Ze dompelen je onder in een universum waar muziek een show is, waar elk stuk een unieke en verrassende uitvoering is. Van klassiek tot country via vrolijke walsen, niets ontgaat hen. Alles wordt geserveerd met een flinke dosis humor en spot.

Titel van de show : Déconcerto

Alle leeftijden

Duur : 60 minutes

Joseph Collard


Met Joseph Collard wordt het podium een ​​klaslokaal. Hij denkt dat hij een Engelse dramaleraar is wiens specialiteit lichaamsbeheersing is. Hij heeft een duidelijke voorliefde voor whisky, tolereert alleen perfectie en zijn humeur wordt beïnvloed door imperfectie .... en de eerlijkere seks.

Titel van de show : Zic-zag

Alle leeftijden

Duur : 60 minutes

Les nez sont lancés


Groep van 4 clowns die door de straten van Nijvel Centrum slenteren: Popeline, Camomille, Surotte en Collombelle. Op de foto's zien we ze met hun trainer- clown, Christian Wéry.

Meer info over de groep : Françoise Block camomilleblock@hotmail.com 0496/233 826.

NB: Christian Wéry en Françoise Block zijn al tientallen jaren bekend en gewaardeerd in de CLOWN-sfeer in België.

Tineznès


Gekleed in zwart-wit, een beetje zoals een Pierrot, improviseert hij clowneske en grappige momenten met alles wat hij onderweg tegenkomt.

David Van Herck alias clown Pappel (Theater De bovenste plank)

Clown met rode neus, sprakeloos, ambulant, speelt met het publiek.

Nederlandstalig (Antwerpen), beheert een beetje in het Frans. Hij is een geweldige kerel en super aardig, een knappe clown ook.

Contactpersoon: 0477/30.56.08. https://www.facebook.com/theaterdebovensteplank