Aanwezige artiesten gedurende
het festival 2017

Albertine Bouldegum


Opgeleid in communicatie in de podiumkunsten en het uitzenden van technieken op het gebied van permanente educatie en recreatie, Catherine Gérard begon haar ervaring in Africa. Terug in België, richtte ze in 1997 de vzw Ateliers d’expression théâtrale Bouldegum in Eigenbrakel. Ze ontdekt de clown en volgt diverse opleidingen rond het spelen met een mask en rond mime. Zo komt haar clown, Albertine Bouldegum, aan het leven. Clown verteller, ze zal ons de legenden van bij ons komen vertellen op 2 juli. Ontmoet om 12u15 op de site van het festival op de buitenruimte. Show voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Kili & Manjaro


Bij het veroveren van een top nemen Kili en Manjaro het publiek mee op een dromerige en gekke wandeling. Ze zijn helemaal klaar, getrained sinds maanden en vertrekken voor een zeer gevaarlijke beklimming. Ze zullen een nog onbewandelde weg openen in de bergen. Deze wandeling is vol verassingen : een ingebeeld landschap komt tot leven waarin de werkelijkheid verandert in prachtige vergezichten, waar eenvoudige wegen en gevaarlijke rivieren overgestoken moeten worden. De toeschouwer wordt reiziger in dit gekke landschap.

Sherloc et Tadeloc


Sherlock en Tadeloc nemen je mee naar een magische wereld vol ongemakkelijke, onschuldige clown. Als je niets hebt begrepen, maak je dan geen zorgen, zij ook!

Patito et Rose Aline Monró


Patito, een poëtische clown met een pure blik en oneindige tederheid, alles in emotie en onhandigheid, en Rose Aline Monró, werelds clown, beheerder van de vooroudertradities die ze niet schroomt te delen door wil of geweld ... vermengen zich met alles. De ene biedt zijn gezuiverde blik terwijl de ander wereldse gesprekken voert met de accenten van een vorige eeuw.

Anita le clown


Een clownette buiten gewoon met een punch dat tegen alles kan !! Altijd in goedgehumeurd, warm, ze brengt een vleugje tederheid en opgewektheid. Ze houdt van kinderen, ouders en ook veel van opa's en oma's.